Nettside

En brukervennlig og moderne nettside er viktig for både din bedrift og dine kunder.

Ny nettside? Vi hjelper deg fra A til Å

GP Media har gjennom mange spennende prosjekter spesialisert seg på profesjonelle, mobiltilpassede nettsider som fremmer bedrifter – med interaktivt design og profesjonell struktur. En skreddersydd hjemmeside er det viktigste verktøyet i en digital verden.

Ved hjelp av analyser, samtaler og behov sveiser vi sammen et design som er spesialtilpasset deg og din bedrift. Vårt team består av utviklere og designere som sammen har kunnskapen og erfaringen som trengs til å sette sammen en nettside som holder alle dagens standarder for både design og kommunikasjon.

En nettside som kommuniserer riktig

Vi analyserer din målgruppe og dine behov slik at vi kan optimalisere strukturen for å nå dine mål – vi etterlater ingen flaskehalser.

En god hjemmeside kan helt enkelt oppsummeres med at den løser oppgaver for de besøkende. Besøker man bedriftssiden til en snekker ønsker man rask tilgang til aktuelle prosjekter, referanser og en måte å få kontakt. Besøker man en nettavis er ønsket rask tilgang til aktuelle, oppdaterte hendelser. For en nettbutikk forventes det å kunne trykke på kjøp og få varene levert hjem, enkelt og problemfritt.

Nå alle dine kunder med en mobiltilpasset nettside

Google har vist at over halvparten av alle som besøker en nettside, kommer fra en mobil eller et nettbrett – er din hjemmeside tilpasset disse skjermstørrelsene?

Det hjelper lite med en hjemmeside som kun fungerer på en stor dataskjerm når din kunde er på farten og vil besøke nettsiden fra sin mobiltelefon. Alle våre nettsider leveres med et responsivt design, det vil si et design som tilpasses skjermstørrelsen til enheten det vises på.

Administrer nettsiden med vårt unike utviklingsmiljø

Ønsker du å legge ut nytt og oppdatert innhold på din hjemmeside, uten å måtte skrive en eneste linje med programkode? Vil du se endringene før de går live? Vårt unike utviklingsmiljø er skapt for å gjøre jobben enklere.

Vi har lang erfaring og høy kompetanse med WordPress som publiseringsløsning. WordPress er et redigeringsverktøy som er enkelt, raskt og effektivt å bruke. Vi tilbyr tilpasset opplæring slik at du raskt forstår hvordan du legger til en ny side, skriver en nyhet, oppdaterer bilder eller videoer, legger til eller fjerner ansatte, samt generelt sett holder din nettside oppdatert.

Markedsfør nettsiden i alle medier

Ofte er nettsidene vi lager ment for å selge, og ønsket om å nå flest mulig i målgruppen er stort. Strategisk bruk av sosiale medier som Facebook og Twitter kan i mange tilfeller oppnå nettopp dette, og GP Media bistår gjerne med strategi, utforming, annonsering og innhold på sosiale medier.

Annonsering i Google har blitt mer og mer utbredt i løpet av de siste årene. Ettersom konkurransen er stor har Google utviklet et system som gir store fordeler til annonsørene med de beste annonsene, noe som gjør at kostnaden er veldig forskjellig. Vi er eksperter på optimalisering av annonser i Google, og vet hva som må til for å redusere dine kostnader. Visste du at Google gir annonsen din kvalitetspoeng i en skala fra 1-10, og at en høyere poengsum gir vesentlig lavere kostnad?

Optimaliser nettsiden for søkemotorer

Når «alle» virksomheter har egne nettsider kan det bli trangt om plassen på Googles resultatliste. Dersom noen søker «Snekker i Halden» ønsker man gjerne at sin egen bedrift havner på førstesiden i Google.

Vi er eksperter innen søkemotoroptimalisering (SEO) og vet hva som må til for å bli godkjent av Google. Vi tilbyr analyser og innholdsstrukturering som gjør at din bedrift blir mer synlig i søkemotorene, slik at dine drømmekunder finner sitt drømmefirma. Resultatet er flere besøkende og større respons.

Sikkerhet og vedlikehold for nettsiden

Med en stadig voksende digital verden øker også behovet for sikkerhet og vedlikehold for dine nettsider. Ved bruk av vårt unike oppsett og miljø vil både du og dine kunder få tryggheten dere trenger.

Vi sørger for at din hjemmeside holdes jevnlig oppdatert slik at sikkerhetshull raskt kan tettes. Ved behov legger vi inn SSL-kryptering slik at dine kunder trygt kan navigere din nettside, uten at personlig informasjon havner i feil hender.

Universell utforming

Fra 1. juli 2014 er det lovpålagt at alle nye nettsider skal være universelt utformet. Dette betyr at nettsidene skal være tilpasset for alle brukergrupper, uavhengig av funksjonsgrad. Les loven hos Norsk Lovdata.

Vi tilbyr universelt utformet design som oppfyller alle kravene og standardene for universell utforming – slik at alle har mulighet til å bruke din nettside. Kravene sier blant annet at innhold skal kunne tilbys med inntil 200 % større skrift, høy kontrast og bilder skal kunne erstattes med tekst, slik at svaksynte og personer med andre nedsatte funksjonsevner enkelt kan benytte din nettside.

 

NY NETTSIDE? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg