Nettbutikk

Nettbutikker er fremtiden for den digitale verden, og vi spesialiserer oss på mobiltilpassede nettbutikker som øker dine salg.

Starte nettbutikk?

Skal du starte nettbutikk, men er usikker på prosessen videre? Alt du trenger er en idé, resten gjør vi.

En nettbutikk krever sikkerhet, fleksible betalingsløsninger og administrasjonsløsninger som er enkle og effektive. I tillegg kreves brukervennlighet, som blant annet betyr at butikken må være tilgjengelig 24/7, samt være tilpasset alle skjermstørrelser og alle nettlesere – vi hjelper deg fra start til slutt med å sette liv i din idé.

Enten du har en eksisterende merkevare, et visuelt uttrykk, eller kun en idé, så setter vi sammen er plan som består av behov, analyse, utvikling og et resultat, slik at du kan starte nettbutikk med et resultat du er stolt av. Vi skreddersyr et design slik at du skiller deg ut fra mengden, setter opp en enkel administrasjonsløsning, legger inn ønskede betalingsløsninger og tar oss av sikkerheten slik at du og kundene dine kan føle seg trygge ved handelsprosessen.

Én nettbutikk, flere enheter

Statistisk sett er det vist at mellom 40 og 50 % av alle som besøker er nettside, kommer fra en mobil eller et nettbrett. Dette betyr at et design som passer på alle enheter er svært viktig, både for brukervennligheten og synligheten i søkemotorene – visste du at mobiltilpassede nettsider og nettbutikker får prioritet i Google?

Vi sørger for at nettbutikken din er tilgjengelig for Ola Nordmann, enten han sitter på toget med mobilen, sitter i sofaen med nettbrettet eller sitter på kontoret med sin stasjonære arbeids-PC.

Markedsfør deg i de rette kanalene

Når du skal starte nettbutikk hjelper det lite med en fin og brukervennlig nettbutikk dersom ingen finner frem til den – vi hjelper deg med markedsføringen slik at du får utnyttet potensialet. Ved å optimalisere innhold og struktur kan du oppnå bedre plassering i Google, og dermed flere kunder og økt salg. Visste du at Google betrakter over 200 faktorer når den velger plasseringen til nettsider og nettbutikker i søkemotoren sin?

Statistisk sett er det vist at av 200 som trykker seg inn på en nettside i Google, så trykker rundt 70 stykk seg inn på førstevalget, mens kun 12 trykker seg inn på femteplassen – dette er en marginal forskjell. Vi hjelper deg med å få en best mulig plassering i Google når du skal starte nettbutikk.

Google Ads, Facebook & andre medier

Google Ads, eller betalte annonser, er et flott tillegg til gratis søkemotorplassering i Google. Når man søker på et bestemt produkt finner man som regler 3-4 toppannonser i denne søkemotoren – kunne du tenke deg å ligge i denne listen?

Med Google Ads betaler du per bruker som trykker seg inn på din nettbutikk – du betaler altså kun per bruker som kommer inn via annonsen. Annonsene blir rangert fra 1-10 avhenging av kvaliteten på innholdet og estimert potensial, der en lav rangering betyr høyere kostnad og færre visninger. Vi skreddersyr dine annonser slik at markedsføringen blir kostnadseffektiv.

Vi tilbyr også gode muligheter for annonsering via Facebook og andre medier.

Fleksible betalingsløsninger

Betaling er en viktig del av din nettbutikk – skal du ta imot kortbetaling (Visa og MasterCard), PayPal, faktura, eller kanskje alle? Vi tilpasser betalingsmulighetene basert på dine behov.

Vi har god erfaring med integrasjon mot eksterne betalingsløsninger slik som Nets, PayPal og andre, og sammen kan vi kartlegge dine behov slik at kunden får et bredt utvalg av muligheter. Ved bruk av SSL-kryptering sikrer vi betalingsinformasjonen til kunden, slik at både du og kunden kan følge dere trygge.

Sikkerhet i fokus

I en voksende digital verden blir sikkerhet mer og mer viktig – dette gjelder for oss også. Vi sørger for at systemene dine holdes oppdatert når du skal starte nettbutikk, slik at både du og kundene dine kan føle dere sikre. Vi sørger for at alle transaksjoner blir kryptert via SSL-protokollen. Med SSL blir sensitiv informasjon slik som kortnummer, personnummer og innloggingsdetaljer sikret. La oss gjøre denne jobben for deg, så får du mer tid til andre ting.

Publiseringsløsning til nettbutikken

Våre nettbutikker tar i bruk WordPress og WooCommerce som administasjonsløsning. Dette gjør jobben lekende lett med å legge produkter og generelt sett holde nettbutikken oppdater, uten å måtte skrive en eneste linje med programkode. I tillegg får du enkelt oversikt over ordrehistorikken samt viktig kundeinformasjon.

Vi har også god erfaring med API-integrasjon mot andre publiseringsverktøy, samt skreddersydde systemer for håndtering av rabattordninger, e-postsystemer og brukeradministrasjon.

Ta kontakt så hjelper vi deg med ditt behov.

STARTE NETTBUTIKK? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg