Webanalyse

En webanalyse kan fremme forbedringsmulighetene og manglene til din nettside og digitale profil.

Webanalyse for bedrifter

GP Media har spesialisert seg på den digitale verden og kan tilby skreddersydde webanalyser. SEO-rapporter, trafikkanalyser, søkeordanalyser og innholdsanalyser av bedriftssiden din, samt konkurrentanalyser slik at du får et digitalt forsprang.

Trafikkanalyse

Vet du hva dine besøkende gjør på nettsiden din? Hvor de kommer inn, hvor de klikker og hvor de forlater siden?

Ved å analysere brukermønsteret til nettsiden kan vi finne feil og mangler, samt forbedringsmuligheter, slik at du oppnår flere fornøyde kunder. CTR (Click through Rate), Bounce Rate, Session Duration og Page Views er noe av hva vi kan analysere med vektøyene vi installerer på din nettside. Vi kan faktisk spore hvor mange som trykker på en bestemt knapp.

Søkeordanalyse

Søkeordanalyse er en viktig del av prosessen med webanalyse. Hva skriver dine besøkende i Google for å finne frem til deg eller lignende bedrifter?

Ved å analyse søkeordene som er optimale for nettopp din bedrift kan vi tilby et skreddersydd innhold som øker trafikken din – som igjen betyr flere kunder.

Innholdsanalyse

En innholdsanalyse er viktig for å luke ut feil i eksisterende innhold. Har du ferdigskrevet tekst som du ønsker å benytte på din nettside? Vi analyserer din tekst med hensyn på søkeord og strukturerer den slik at Google gir deg en fordel i søkemotoren.

GP Media bistår med utforming av tekst, overskrifter og meta-data som er skreddersydd for SEO, slik at du kan få mest mulig ut av søkemotorene og kundene dine. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på hva vi kan tilby.

Konkurrentanalyse

Konkurrentanalyser kan fremme hva en konkurrent gjør riktig og hva som blir gjort galt, slik at du kan unngå samme feil og nytte deg av fordelene.

Basert på resultatene fra en webanalyse (søkeordanalyse) kan vi finne frem konkurrenter, slik at vi igjen kan analysere nettløsningene deres. Vi setter sammen en komplett statusrapport slik at du får et overblikk over strategiene og tankegangen til konkurrentene.

Statusrapport

Som et resultat av alle våre webanalyser setter vi sammen en statusrapport med forslag til mulige forbedringer. Vi lager en detaljert oversikt slik at du kan oppnå et best mulig resultat for nettopp din bedrift.

Restrukturering av innhold

Ønsker du en komplett restrukturering av ditt innhold? Vi tilbyr innholdsstrukturering og utforming av tekst på både norsk og engelsk, slik at nettsiden din når opp til resultaene fra webanalysen.

Ta kontakt i dag for et gratis og uforpliktende forslag på hva vi kan tilby til deg og din bedrift.

KAN VI HJELPE DEG? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg