Strategi og rådgivning

Vi hjelper deg med å kommunisere budskapet ditt på en bedre og mer effektiv måte.

Strategi og rådgivning for bedrifter

Fortell hvem du er på en måte som når fram. God kommunikasjon åpner dører, og formidler budskapet ditt slik det var ment. Ingen misforståelser, ingen feiltolking. Vi hjelper deg med å kommunisere budskapet ditt på en bedre og mer effektiv måte.

Hvem skal du kommunisere til – dine egne ansatte, kunder eller allmennheten? Hvordan ønsker du å fremstå? Hva ønsker du å oppnå med kommunikasjonen? Når strategien er lagt kan vi omsette den i konkrete utspill, og vi bruker bredden vår som byrå for å sikre at budskapet ditt kommer trygt fram hele veien til mottageren.

Markedsføring i sosiale medier

Markedsføring i sosiale medier handler ikke bare om å tenke nytt og friskt. Det handler like mye om å invitere til dialog og skape oppmerksomhet sammen med målgruppen din.

Det er få begreper som har fått like mye oppmerksomhet de siste årene som sosiale medier. Og det er ikke så rart, for det har forandret kundens rolle fra en passiv mottager av markedsføring til å ta en aktiv del i din merkevare og omdømmebygging samt markedsføring og PR.

Ta en titt på våre prosjekter for å se noen av arbeidene vi har gjort innen strategi og rådgivning.

TRENGER DU GODE RÅD? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg