Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering, eller SEO, er kunsten av å få søkemotorene til å godkjenne din side. Dette spesielt for Google, da dette er den mest brukte søkemotoren i dag.

Hva er søkemotoroptimalisering (SEO)?

Innholdet på nettsiden er det viktige når det kommer til god søkemotoroptimalisering. For at Google skal forstå hva nettsiden handler om er det svært viktig at både titler, tekst og bilder inneholder riktige ord og riktig struktur.

SEO består av optimalisering i mange forskjellige områder. Først og fremst handler SEO om å fortelle Google hva nettsiden handler om. Dersom du selger et produkt, havner nettsiden din på top 10 i Google for dette produktnavnet?

Konkurranse i Google

Selv om det kan være attraktivt å bruke de beste søkeordene, kan det også være lurt å satse på ordene som har lavere konkurranse. Dersom du har en nystartet bedrift vil det ofte være en fordel å satse på enklere ord. Ettersom flere søk ofte betyr større konkurranse i Google, må man satse på ordene som er oppnåelige for sin bedrift.

GP Media er ekspert på søkemotoroptimalisering (SEO) og hjelper deg med veien fra start til slutt. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på hva vi kan tilby.

Fordeler med god søkemotoroptimalisering (SEO)

Fordelene med søkemotoroptimalisering er flere kunder og besøkende inn mot bedriften. Det koster ingenting å havne på førstesiden (annet enn litt arbeid). Du trenger ikke å bruke tusenvis av kroner per måned på annonseplass i Google eller Facebook, selv om dette kan være et fint tillegg. Det skal ikke mange gode plasseringer til før søkemotoroptimalisering overgår trafikken fra Google Ads.

En langsiktig investering

Det kan ta lang tid fra en nettside er søkemotoroptimalisert til den kommer fremover i Google, men det er nesten alltid verdt investeringen. Vi tilbyr rapportering av din plassering slik at du til enhver tid vet hvordan du ligger an og hvilke forbedringer som må gjøres.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud på tjenestene vi kan tilby innen søkemotoroptimalisering (SEO).

ØNSKER DU SEO? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg