Publiseringssystem

GP Media har mange års erfaring og spisskompetanse på å utvikle nettsider i WordPress.

Hva er CMS / publiseringssystem?

Et CMS er et publiseringssystem. CMS er en forkortelse for Content Management System. Altså et system som lar deg administrere innhold.

Hvorfor velge WordPress som publiseringssystem?

Over 60 millioner nettsider benytter WordPress, det forteller hvilken kraft det ligger i dette verktøy og her er noen av fordelene:

  • Tema. Enkelt å endre utseendet på nettsidene basert på tilgjengelige maler eller såkalte templates.
  • Plug-ins. Dette er tilgjengelige funksjoner som du kan plugge inn på siden din slik som billedgallerier, handlevogner kalenderfunksjoner og masse mer. Det er helt utrolig hvor mange plug- ins som finnes og vi kan nesten garantere at akkurat ditt behov finnes og blir dekket av en slik funksjon.
  • Responsivt design. Tilpasser seg uansett hvilken enhet dine besøkende bruker slik som mobiltelefoner og nettbrett.
  • Lett å bruke. WordPress har sin styrke i brukervennlighet. Enkelt å legge til/fjerne sider eller endre innhold og bilder.
  • Robust. Fordi det er millioner av nettsteder som bruker WordPress er det også tusenvis av mennesker som utvikler for WordPress. Disse spesialiserer seg på sikkerhet, utvikling av maler(templates) og funksjonelle plug-ins som dekker det aller meste av kjente behov.

WooCommerce

Har du, eller skal du starte nettbutikk? WooCommerce er et hjelpemiddel som forenkler prosessen med ordre og produkter. Vi skreddersyr en nettbutikken etter ditt behov og dine ønsker.

Vedlikehold

Med et publiseringssystem blir vedlikeholdsprosessen mye enklere. Alt du trenger å gjøre er å logge inn med ditt brukernavn og passord, trykke på tjenesten du ønsker å utføre og deretter skrive ny tekst. Enklere blir det ikke.

Opplæring

GP Media tilbyr brukeropplæring i alle systemer som lages. Vi viser deg hvordan du legger ut innlegg, legger til ansatte, oppdaterer tilleggstjenester og generelt sett redigerer og driver din nettside.

Ta kontakt for et gratis og uforpliktende tilbud på hva vi kan tilby til deg og din bedrift.

NY NETTSIDE? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg