Markedsføring

En fin og moderne nettside må nå hele veien frem til Google søket. Vi kan søkemotoroptimalisering (SEO) og digital markedsføring, og vet hva som må til for å bli godkjent av Google.

Digital markedsføring og annonsering

En fin og moderne nettside må nå hele veien frem til Google søket. Vi kan søkemotoroptimalisering (SEO) og digital markedsføring, og vet hva som må til for å bli godkjent av Google.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er kunsten å få flest mulig visninger, klikk og trafikk fra søkemotorer. Statistisk sett er det vist at 70 % av alle som trykker seg inn på en side i Google, trykker seg inn på ett av de tre første treffene. Forskjellen mellom en 1. plass og en 5. plass kan bety hundrevis av kunder, av 200 som trykker på en side i Google er det vist at rundt 70 trykker seg inn på førsteplassen, mens kun 12 trykker seg inn på femteplassen – dette er en enorm forskjell.

Vi har erfaring og kompetanse innen søkemotoroptimalisering (SEO) og vet hva som må til for å gjøre det bedre enn konkurrentene. Vi optimaliserer innhold på din nettside, samt viser hva som må til for å få mest mulig ut av din nettside.

Google Ads

Google Ads er annonser i Google. Dette er et flott tillegg til gratis, organiske søk, men kan fort bli veldig dyrt for de uten erfaring. Visste du at Google rangerer dine annonser fra 1-10 (Quality Score), og setter en høyere pris desto lavere rangeringen blir? Vi har kompetanse innen optimalisering av annonser, og sørger for å holde dine annonsekostnader nede og treff oppe.

Søkeordanalyser

Vi finner de mest lønnsomme søkeordene for din bedrift. Når noen søker «Snekker i Halden» ønsker man gjerne å vise sitt snekkerfirma i resultatlisten i Google, men «Snekkerskole» vil være et uønsket søkeord for denne bedriften, da søkeren ønsker en skole og ikke et snekkerfirma. Vi tar i bruk en rekke analyseverktøy og finner frem alle relevante søkeord, deretter utarbeider vi annonser og innhold for disse slik at du oppnår en kostnadseffektiv digital markedsføring.

Google Adsense

Google Adsense er å legge ut dynamiske annonser på sitt nettsted, som viser forskjellige, relevante annonser basert på brukeren som besøker nettsiden. Slike annonser er spesielt vanlige blant bloggere, nyhetssider (VG, Dagbladet, Tek mm.) og offentlige tjenester som ikke er spesielt rettet mot bedriftskunder. Ved å plassere disse annonsene og strukturere dem riktig kan inntekten fra disse øke marginalt. Vi hjelper deg med å legge ut annonser på dine nettsider slik at du kan få mest mulig ut av trafikken din. Ved hjelp av våre analyser finner vi de mest optimale plasseringene slik at du får flere klikk.

Annonsering på Facebook

Annonsering på Facebook er en effektiv måte å trekke til seg en større målgruppe. Facebookannonser kan brukes til å fremme det man måtte ønske, det være seg sin egen Facebookside, kampanje, nettside eller video, eller en annen digital side. Målgruppene kan tilpasses og spisses helt ned til e-postlister, avhengig av hva en mener er relevant for bedriften eller siden som promoteres.

MARKEDSFØRE DIN BEDRIFT? TA KONTAKT

Ønsker du å arbeide med oss? Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

Vi kontakter deg