forrige prosjekt Lilleeng Gestaltterapi
neste prosjekt G Plan

vårMeny.no

Behov og mål

Halden Arbeid og Vekst ønsket en ny «branding» av sin catering avdeling. De ønsket å beholde tilknytningen til Arbeid og Vekst med ikonet men henge på et navn som peker på at de selger mat. Vi bistod med ny logo, ny hjemmeside, revidering av nettbutikk og diverse markedsmateriell.

Beskrivelse

Det ble utarbeidet flere forslag og valget landet på et stilrent uttrykk med fokus på det rene og klar tydelig henvisning til nettsiden.  Fokuset på gode bilder – at man skal bli sulten ved å se på menyen var viktig å gjennomføre under oppbygging av ny nettiside. Vi videreførte domenet og sørget for en mer betjeningsvennlig side hvor bestilling, oversikt, kostnader og ikke minst trigge lysten på mat med utvidet bruk av bilder ble satt i fokus.

Effekt/resultat

VårMeny.no er nå mer kjent i distriktet som leverandør av mat for catering. Menyene er mer oversiktlig og det er enklere å betjene bestillinger. VårMeny.no fremstår sterkere og Halden Arbeid og Vekst – tidligere Industriprodukter AS, har nå fått sin egen merkevare som er mer riktig for catering.

DETALJER

Kategori

Kunde

Vi kontakter deg