forrige prosjekt August Norge
neste prosjekt Lilleeng Gestaltterapi

Roar Stang Kjøtt

Kort om Roar Stang Kjøtt AS

Stiftet i 2005 av Paal Stang og Svein-Erik Lunde. Selskapet er en videreføring av familiebedriften Stang, som har produsert næringsmidler av høy kvalitet siden tidlig 70-tallet. Selskapet har de siste årene hatt en solid vekst, mange nye avtaler er inngått og omsetningen øker. De har nå flyttet inn i nytt moderne produksjonsanlegg, slik at den sterke konkurransen i markedet og myndigheters krav blir ivaretatt på best mulig måte. De vil med dette stå godt rustet til å ivareta forbrukernes ønsker om et bredt utvalg av gode kvalitets produkter også for fremtiden.

De ansatte ved Roar Stang Kjøtt AS har alle bred erfaring fra bransjen. De vet hva markedet etterspør. I tillegg til å spille på lag med kundene, så driver Roar Stang Kjøtt AS aktivt med egen produktutvikling. Man er på konstant søken etter den gode smaksopplevelsen. God kvalitetsmat bidrar til økt salg! Det er av stor betydning for kundene at man finner en balanse mellom riktig pris og høy kvalitet. Roar Stang Kjøtt AS har på dette området funnet suksessoppskriften. Det er mulig å produsere kvalitetsprodukter til en pris alle kan akseptere.

Roar Stang Kjøtt er leverandør av gode kvalitetsprodukter til ASKO (Norges Gruppen), Servicegrossistene og diverse enkeltstående grossister.

Behov

Dette er en kunde som har hatt omfattende behov av tjenester i form av komplette markedsstrategier basert på introduksjon av nytt varesortiment til redesign av eksisterende produktportefølje.

Beskrivelse

Arbeid som vi har utført så langt er følgende:

  • Ny nettside stanghalal.no
  • Ny nettside roarstang.no
  • Markedsmateriell på trykk
  • Digitale markedsprodukter
  • Videoreklame til bruk på Facebook samt andre digitale arenaer

Effekt/resultat

Roar Stang AS er en bedrift som har hatt en markant vekst i økt omsetning de siste par årene og har en tydelig markedsprofil og synlighet både på trykte og digitale medier.

DETALJER

Kategori

Kunde

Vi kontakter deg