forrige prosjekt FUNG
neste prosjekt Aastra

NXTech

Behov og mål

NXTech er en uavhengig design- og utviklingsbedrift med kontorer på Kråkerøy i Fredrikstad. De bruker kompetanse for å utvikle nye tekniske løsninger – fra gode ideer via utvikling og produksjon til ferdig produkt. Med spisskompetanse på utvikling, prototyping og testing av produkter ønsket de også å fremstå med en tydeligere identitet for seg selv.

Beskrivelse

ODIN MEDIA har i samarbeid med NXTech utviklet budskapet «Your next technology», som hele firmanavnet spiller på. Med budskapet i bakgrunn lagde vi en framoverlent visuell profil med helt ny logo.

Den visuelle profilen la grunnlaget for materiell innen firmapresentasjon, som visittkort og brosjyrer.

De nye websidene er laget med base i WordPress, og det skarpe visuelle inntrykket på både web og messemateriell skapes med fargeskarpe bilder med skjevt fokus av komponenter NXTech benytter.

Fordi messer gjerne tilbyr ulike arealer på sine messeområder, lagde vi en modulvegg – 2 store roll-ups som kan settes sammen og benyttes som en stor bakvegg. Likefullt fungerer begge roll-upene hver for seg, og kan plasseres alene eller sammen for å tilpasses området NXTech har tilgjengelig på ulike messer.

Effekt/resultat

NXTech fikk en fullstendig ny profil, som nå er gjennomgående på alle firmarelaterte medier, enten de er trykte eller digitale. Messeveggen er en praktisk løsning for ulike messeområder, som er enkel å pakke ned og frakte med seg.

DETALJER

Kategori

Kunde

Lanseringstidspunkt

Vi kontakter deg