forrige prosjekt Nor-Trapp
neste prosjekt Roar Stang Kjøtt

August Norge

Kort om August Norge AS

August Norge AS ble etablert i 2010 og har base i Rakkestad i Østfold. De er hoved importør av August minirenseanlegg og leverer kloakkrenseløsninger og pumpesystemer til tettsteder, kommuner, enkelthusholdninger, næringsbygg og industri i Norge.  August Norge har kapasitet til å imøtekomme etterspørselen av biologiske avløpsrenseanlegg med høy kvalitet til en fornuftig pris.

Behov

August Norge hadde behov for å utvikle en tydelig og målrettet strategi for å øke salget, da spesielt rettet mot privatmarkedet og til dels salg via forhandler. De ønsket også å få potensielle kunder til å i større grad ta direkte kontakt for tilbud og rådgivning med å gå «fra selgere til rådgivere».  På bakgrunn av dette var de ute etter en samarbeidspartner som kunne hjelpe med følgende:

  • Ny og forbedret hjemmeside som i større grad tilpasses kundegruppene med godt beskrivende innhold
  • Annonsering på nett, Facebook, Google Ads osv. med utarbeidelse av annonser med link til hjemmeside for godt beskrivende innhold
  • Trykksaker, messemateriell, brosjyrer med utarbeidelse av beskrivende skisser.
  • Rådgivning på markedsplaner med utforming og innhold.

 

Beskrivelse

Etter en tid med meget godt kundesamarbeid kan vi nå se resultater av biler som synes godt på veiene, gode og informerende trykksaker, en nettside som er tilpasset kundegruppene, som nås på en god måte via søkemotorene og som blir optimalisert via digital annonsering i henhold til avtalte planer.

Effekt/resultat

Resultatet er at de har en tydelig og klar profil, har økt trafikken mot nettsiden vesentlig. Har høy aktivitet rundt kundehenvendelser og dermed økt ordretilgang og høyere omsetning.

Vi takker for at vi kan bidra til at August Norge lykkes, en realitet og visjon som er viktig i GP Gruppen.

Vil du vite mer om August Norge AS?   www.augustnorge.no

DETALJER

Kategori

Kunde

Vi kontakter deg